Ontzorgd ondernemen

Want als ondernemer wil je gewoon tijd hebben
voor de dingen die ertoe doen.

Als ondernemer wil je
gewoon tijd hebben voor de
dingen die ertoe doen.

Ja, ik wil ontzorgd ondernemen

Academy & Events

DeskDrive staat altijd klaar om jou advies te geven. Dat is immers de basis van ons partnership. Maar we gaan graag nog een stapje verder, want we willen alles uit de kast halen om je door dik en dun te steunen. Virtueel weet je intussen al heel wat over ons. Maar weet je ook wie er achter het scherm schuilgaat? Kom naar één van onze events en leer Vicky, Tonny, Seppe, Omar, Ella en Jeroen écht kennen!

Events

Ondernemers offline ontmoeten vinden wij nog steeds het allerleukste. In gesprek gaan over groei, noden en bezorgdheden,... of gewoon verbinden op persoonlijk niveau met een hapje en een drankje. 
Daarom orgaiseren we regelmatig events. 

Op onze events leren we je alle ins en outs voor het structureren en versnellen van jouw administratie. Van offerte via planning en opvolging tot facturatie en betaling: met DeskDrive gebeurt dit snel, efficiënt en overzichtelijk. Maar het kan nog beter. Op onze evenementen reiken we je graag de tools aan om nog meer uit de systemen van DeskDrive te halen.

 

Of toon ons gewoon wat je al kan op één van onze events! Misschien kunnen we je nog wel iets bijleren. Zowel een complete beginneling als een DeskDrive-expert kan hier nog iets oppikken. En wie weet kan je niet enkel je kennis, maar meteen ook je netwerk updaten!

 

 

 Benieuwd hoe jij je bedrijf kan laten groeien? Hoe jij ontzorgder kan ondernemen? Of jouw bedrijf software nodig heeft en welke dan? Meer weten over wat te doen wanneer je medewerkers in dienst hebt of gaat nemen?  Op deze vragen krijg je een antwoord op onze demo-avond.

 

Demo-avond

17 november 2021 
19u tot 21u30
Locatie: Langestraat 95|2 in Zandhoven Wat staat er jou te wachten?

We ontvangen je graag en geven info-sessie in kleine groepjes, zo kan je aandachtig luisteren en ongeremd vragen stellen aan onze experts. Voor, tijdens en na de demo's kan je naar hartelust netwerken met de andere deelnemers bij een hapje en een drankje.

 

Wie zijn onze expert-gastsprekers?

Mieke Huysmans van Ondernemers Actief geeft je meer uitleg over de mogelijke subsidies bij het aanwerven van medewerkers, uitgewerkt met een praktisch voorbeeld. 

 

Wivine Schols van ADSafety (Freelance administratie, preventie- en veligheid op de werkvloer) geeft je een zicht op hoe je een preventiedossier opstelt, welke maatregelen je in orde stelt en hoe je medewerkers over veiligheid kan inlichten. 

 

Van het DeskDrive team mag je een blik achter de schermen verwachten over hoe de IT-markt zich ontwikkeld en hoe je software voor jouw bedrijf best selecteert. Waar houdt je rekening mee, enkele tips&trics,... Tenslotte zie je met eigen ogen hoe de DeskDrive software jou voorruit kan helpen.

 

 

Hoe ziet de avond er concreet uit:
19u00 Ontvangst met hapje en drankje

19u30 Gastspreker Wivine Schols
19u50 Pauze
20u00 DeskDrive: een blik achter de schermen
20u20 Pauze
20u30 Gastspreker Mieke Huysmans

20u50 Netwerkmoment

 

  Ik schrijf me in

 


 Ben jij klaar voor the next level? Dan nodigen we je graag uit voor onze Academy.

De DeskDrive Academy

Ben jij klaar voor the next level? Dan nodigen we je graag uit voor onze Academy. Hier gaan we samen aan de slag met handige how to’s, tips en tricks, om alle voordelen van je digitale assistent te ontdekken.

 

Elke ondernemer weet dat elke klant verschillend is en een aanpak vraagt op maat. Daarom organiseren wij ook events voor specifieke sectoren. Een architect krijgt immers met andere uitdagingen te maken dan een security expert. Op deze events leer jij hoe DeskDrive binnen jouw sector nog extra voordelen kan bieden, met aandacht voor sectorspecifieke problemen.

 

Te druk met ondernemen voor een afspraak in real life? Ook op onze webinars vind je heel wat antwoorden op al je administratieve vragen. En je hoeft er niet eens je zetel of bureaustoel voor uit.

Deze zorgeloze ondernemers groeien elke dag
 • Ik ben nog maar net overgeschakeld op DeskDrive. Wat een verademing! Het helpt me enorm: van het sturen en opvolgen van offertes tot en met de betalin ...
  Marc van Secur Beveiliging uit Wilrijk
 • In de voedingssector moeten voedingsmiddelen en grondstoffen traceerbaar zijn. In geval van nood moet die informatie binnen de vier uur bekend zijn. V ...
  V van D uit Brasschaat
 • Als interieurarchitecte werk ik meestal aan een aantal grote projecten. Mijn administratie is dan ook beperkt. Ik gebruik DeskDrive voor de facturatie ...
  Britt van Interieurarchitect uit Turnhout
 • Al onze producten zijn gemaakt van baby-alpacawol en worden gebreid door Peruviaanse vrouwen die een eerlijk loon krijgen. We verkopen onze knitwear v ...
  Ellen van Fashionlabel LNKnits uit Antwerpen
 • Met de DeskDrive-tool staan al mijn documenten op één platform. Natuurlijk moet ik nog steeds alle gegevens zoals de onderhoudscontracten of risico- ...
  Manuel van Securiplus
 • DeskDrive is ideaal! Klik, klik, klik… waar ik normaal uren mee bezig was, klik ik nu in 5 minuten weg. Ik kan nu zelf mijn assistente iets leren, t ...
  Pascale van Bee&Cee Foods uit Schilde
 • Als web-developer was ik aan het werken met Excel, Word en andere toepassingen om een duidelijke en mooie offerte en factuur op te maken voor mijn pro ...
  Lawrence van InterDraft webdesign uit Zandhoven
Onze integraties
DeskDrive,
da’s één grote ondernemersfamilie