Vraag je gratis
demosessie aan

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Registreer hier

Academy & Events

DeskDrive staat altijd klaar om jou advies te geven. Dat is immers de basis van ons partnership. Maar we gaan graag nog een stapje verder, want we willen alles uit de kast halen om je door dik en dun te steunen. Virtueel weet je intussen al heel wat over ons. Maar weet je ook wie er achter het scherm schuilgaat? Kom naar één van onze events en leer Vicky, Tonny, Ella, Seppe en Omar écht kennen!

Events

Ondernemers offline ontmoeten vinden wij nog steeds het allerleukste. In gesprek gaan over groei, noden en bezorgdheden,... of gewoon verbinden op persoonlijk niveau met een hapje en een drankje. 
Daarom orgaiseren we regelmatig events. 

Op onze events leren we je alle ins en outs voor het structureren en versnellen van jouw administratie. Van offerte via planning en opvolging tot facturatie en betaling: met DeskDrive gebeurt dit snel, efficiënt en overzichtelijk. Maar het kan nog beter. Op onze evenementen reiken we je graag de tools aan om nog meer uit de systemen van DeskDrive te halen.

 

Of toon ons gewoon wat je al kan op één van onze events! Misschien kunnen we je nog wel iets bijleren. Zowel een complete beginneling als een DeskDrive-expert kan hier nog iets oppikken. En wie weet kan je niet enkel je kennis, maar meteen ook je netwerk updaten!

 

 

 17 november | Thema-avond | IT en HR 


Een avond waarop je meer uitleg krijgt over het IT landschap, een blik achter de schermen hoe een software voor jou zou kunnen werken,... Daarnaast presenteren onze gastprekers meer of Do's and Don'ts bij het aanwerven of tewerkstellen van medewerkers. Je krijgt antwoord op al je vragen van  sociale wetgeving, mogelijke subsidies en verplichtingen tot en met veiligheid op de werkvloer.

 

Drie leerrijke info-sessie worden in kleine groepjes gegeven, zo kan je aandachtig luisteren en ongeremd vragen stellen aan onze experts. Voor, tijdens en na de demo's kan je naar hartelust netwerken met de andere deelnemers bij een hapje en een drankje.

 

Hoe ziet de avond er concreet uit:
19u00 Ontvangst met hapje en drankje

19u30 Gastsessie van Wivine Schols: veiligheid op de werkvloer
20u00 DeskDrive: een blik op het IT landschap
20u30 Gastsessie van Mieke Huysmans: mogelijke subsidies bij aanwervingen

20u50 Netwerkmoment

 

 


Deze avond is interessant voor alle type ondernemers én vooral voor hen die personen tewerkstellen.

Een bedrijf runnen vraagt constant aandacht:

 • waar spenderen we te veel tijd aan, waar te weinig, 
 • wat kan er nog verbeteren, 
 • hoe kan ik het bos door de bomen blijven zien, 
 • ben ik nog wel in regel met de sociale wetgeving, 
 • wat doe ik fout, cashflowproblemen
 • hoe kan ik meer overzicht krijgen en het werk (van mijn medewerkers) beter plannen, 
 • waar kan ik kosten besparen,
 •  heb ik software nodig en welke dan,
 • ik wil starten met medewerkers - wat moet ik doen - wat is de regelgeving, 
 • moet ik het allemaal alleen doen... 

 

Zijn dit vragen die wel eens door je hoofd spoken? Krijg antwoorden, inzichten en gemoedsrust tijdens de demo-avond. 


 

 

Wie zijn onze expert-gastsprekers?

 

Mieke Huysmans van Ondernemers Actief geeft je meer uitleg over de mogelijke subsidies bij het aanwerven van medewerkers, uitgewerkt met een praktisch voorbeeld. 

 

Wivine Schols van ADSafety (Freelance administratie, preventie- en veligheid op de werkvloer) geeft je een zicht op hoe je een preventiedossier opstelt, welke maatregelen je in orde stelt en hoe je medewerkers over veiligheid kan inlichten. 

 

Van het DeskDrive team mag je een blik achter de schermen verwachten over hoe de IT-markt zich ontwikkelt, hoe je software voor jouw bedrijf best selecteert. Waar houd je rekening mee, enkele tips&trics,... Tenslotte zie je met eigen ogen hoe de DeskDrive software jou voorruit kan helpen.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan onze thema-avond: IT en HR? 


Hierbij de laatste praktische details:


datum: 17 november 2021

tijdstip: van 19u00 tot 22u

locatie: langestraat 95 | 2  in 2240 Zandhoven

deelname: gratis

annulatie: laat ons 24h van tevoren iets weten indien je toch niet kan deelnemen 

 

Garandeer jouw plaats en schrijf je in vóór 15 november. 

 

   Ik schrijf me   

Ben jij klaar voor the next level? Dan nodigen we je graag uit voor onze Academy.

De DeskDrive Academy

Ben jij klaar voor the next level? Dan nodigen we je graag uit voor onze Academy. Hier gaan we samen aan de slag met handige how to’s, tips en tricks, om alle voordelen van je digitale assistent te ontdekken.

 

Elke ondernemer weet dat elke klant verschillend is en een aanpak vraagt op maat. Daarom organiseren wij ook events voor specifieke sectoren. Een architect krijgt immers met andere uitdagingen te maken dan een security expert. Op deze events leer jij hoe DeskDrive binnen jouw sector nog extra voordelen kan bieden, met aandacht voor sectorspecifieke problemen.

 

Te druk met ondernemen voor een afspraak in real life? Ook op onze webinars vind je heel wat antwoorden op al je administratieve vragen. En je hoeft er niet eens je zetel of bureaustoel voor uit.

Deze zorgeloze ondernemers groeien elke dag
 • Ik ben nog maar net overgeschakeld op DeskDrive. Wat een verademing! Het helpt me enorm: van het sturen en opvolgen van offertes tot en met de betalin ...
  Marc van Secur Beveiliging uit Wilrijk
 • In de voedingssector moeten voedingsmiddelen en grondstoffen traceerbaar zijn. In geval van nood moet die informatie binnen de vier uur bekend zijn. V ...
  V van D uit Brasschaat
 • Als interieurarchitecte werk ik meestal aan een aantal grote projecten. Mijn administratie is dan ook beperkt. Ik gebruik DeskDrive voor de facturatie ...
  Britt van Interieurarchitect uit Turnhout
 • Al onze producten zijn gemaakt van baby-alpacawol en worden gebreid door Peruviaanse vrouwen die een eerlijk loon krijgen. We verkopen onze knitwear v ...
  Ellen van Fashionlabel LNKnits uit Antwerpen
 • Met de DeskDrive-tool staan al mijn documenten op één platform. Natuurlijk moet ik nog steeds alle gegevens zoals de onderhoudscontracten of risico- ...
  Manuel van Securiplus
 • DeskDrive is ideaal! Klik, klik, klik… waar ik normaal uren mee bezig was, klik ik nu in 5 minuten weg. Ik kan nu zelf mijn assistente iets leren, t ...
  Pascale van Bee&Cee Foods uit Schilde
 • Als web-developer was ik aan het werken met Excel, Word en andere toepassingen om een duidelijke en mooie offerte en factuur op te maken voor mijn pro ...
  Lawrence van InterDraft webdesign uit Zandhoven
Onze integraties
DeskDrive,
da’s één grote ondernemersfamilie