Vraag je gratis
demosessie aan

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Registreer aan
 • Ik ben nog maar net overgeschakeld op DeskDrive. Wat een verademing! Het helpt me enorm: van het sturen en opvolgen van offertes tot en met de betalingen op de bank. Het systeem verbindt alles met elkaar. Het is geen voorgekauwd standaardpakket. Je kan zelf nog wijzigingen invoeren op maat van je bedrijf. Maatwerk is nodig in de beveiligingssector. Elke klant heeft immers andere noden. De service is ook goed en vooral erg snel. Toch ook niet onbelangrijk!
  Marc van Secur Beveiliging uit Wilrijk
 • In de voedingssector moeten voedingsmiddelen en grondstoffen traceerbaar zijn. In geval van nood moet die informatie binnen de vier uur bekend zijn. Vroeger kostte me het veel tijd om mijn papieren te doorzoeken. Met DeskDrive duurt het een minuutje. Ik noteer ook alle leads en prospects in het systeem. Ik kan daarbij aangeven welke leads prioritair zijn: zo zijn mijn collega’s steeds op de hoogte. Ook uitnodigingen verstuur ik via DeskDrive. In twee klikken heb ik iedereen opgelijst en een uitnodigingsmailtje verstuurd.
  V van D uit Brasschaat
 • Als interieurarchitecte werk ik meestal aan een aantal grote projecten. Mijn administratie is dan ook beperkt. Ik gebruik DeskDrive voor de facturatie. Waarschijnlijk biedt de tool meer functionaliteiten aan die mij kunnen ondersteunen, maar ik ben niet zo’n digitale held. Tonny van DeskDrive heeft me dan ook bijgestaan in het begin. We hebben samen de eerste facturen in het systeem ingevoerd zodat ik gaandeweg de tool leerde gebruiken. Dat was voor mij een enorme hulp. Ik ben dan ook zeer tevreden met deze persoonlijke aanpak.
  Britt van Interieurarchitect uit Turnhout
 • Al onze producten zijn gemaakt van baby-alpacawol en worden gebreid door Peruviaanse vrouwen die een eerlijk loon krijgen. We verkopen onze knitwear via winkels maar ook via de webshop. Ik zocht dan ook een systeem waarmee ik altijd en overal het overzicht behoud. Met DeskDrive kan dat. Of ik nu in de winkel of in het buitenland ben, alles is consulteerbaar. We gebruiken de tool voor de facturatie, het stockbeheer, de kassa, ons klantenbeheer en onze prospects. Ik vind snel mijn documenten terug, maar ook op boekhoudkundig vlak win ik tijd. Ik kan de betalingen opvolgen omdat het systeem mijn rekeninguitreksels binnentrekt. Voor mij is DeskDrive een grote hulp.
  Ellen van Fashionlabel LNKnits uit Antwerpen
 • Met de DeskDrive-tool staan al mijn documenten op één platform. Natuurlijk moet ik nog steeds alle gegevens zoals de onderhoudscontracten of risico-analyses invoeren, maar nu vind ik alles terug met één knop. DeskDrive biedt alle functionaliteiten die een bedrijf uit de beveiligingssector nodig heeft. De dienstverlening is snel en persoonlijk. Vertrouwen en continuïteit zijn dan ook belangrijk, zeker in onze sector.
  Manuel van Securiplus
 • DeskDrive is ideaal! Klik, klik, klik… waar ik normaal uren mee bezig was, klik ik nu in 5 minuten weg. Ik kan nu zelf mijn assistente iets leren, terwijl ik haar vroeger altijd alles moest vragen.
  Pascale van Bee&Cee Foods uit Schilde
 • Als web-developer was ik aan het werken met Excel, Word en andere toepassingen om een duidelijke en mooie offerte en factuur op te maken voor mijn prospecten en klanten. Tot ik DeskDrive leerde kennen. DeskDrive had voor al mijn problemen één oplossing: DeskDrive! DeskDrive is overzichtelijk en de support van Vicky en Tonny is heel goed! Bedankt DeskDrive!
  Lawrence van InterDraft webdesign uit Zandhoven
Onze integraties
DeskDrive,
da’s één grote ondernemersfamilie